Блюда из круп

Кускус по-мароккански со сп...
311.00 р. /шт
- +
311.00 р.
за шт
Кускус по-сицилийски с белы...
372.00 р. /шт
- +
372.00 р.
за шт
Кускус по-сицилийски с капо...
372.00 р. /шт
- +
372.00 р.
за шт
Кускус по-сицилийски с цукк...
620.00 р. /шт
- +
620.00 р.
за шт
Кускус по-сицилийски с шафр...
406.00 р. /шт
- +
406.00 р.
за шт